ТАЛИН, Естония (АП) — Адвокат на лишения от свобода опозиционен

...
ТАЛИН, Естония (АП) — Адвокат на лишения от свобода опозиционен
Коментари Харесай

Още един адвокат на врага на Кремъл Навални е изправен пред обвинения в екстремизъм. Тя е напуснала Русия

ТАЛИН, Естония (АП) — Адвокат на ограничения от независимост опозиционен водач Алексей Навални сподели във вторник, че съветските управляващи са я обвинили задочно в присъединяване в екстремистка група. Същите обвинявания бяха повдигнати против трима други юристи, които представляваха Навални и бяха вкарани в пандиза през октомври в ход, който неговите съдружници бяха осъдили като предопределен да окаже спомагателен напън върху политика.

Олга Михайлова, която защитаваше Навални повече от десетилетие и е напуснала Русия, разкри в обществените медии, че обвиняванията са повдигнати против нея. „ В продължение на 16 години вие защитавате човек “, който беше упрекнат в заграбване, машинация, клюка и „ и неотдавна (стана)„ екстремист “, тъй че това значи, че вие ​​самият сте екстремист “, написа тя в обява във Фейсбук, отхвърляйки обвинявания против нея.

Трима нейни сътрудници — Вадим Кобзев, Игор Сергунин и Алексей Липцер — бяха задържани в Русия по същите обвинявания през октомври 2023 година По предписание на съда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР