Талантливият централен защитник Мартин Георгиев, който се присъедини към Барселона

...
Талантливият централен защитник Мартин Георгиев, който се присъедини към Барселона
Коментари Харесай

Мартин Георгиев: Подготвен съм за футбола в Барселона, дошъл съм да играя в първия отбор

Талантливият централен бранител Мартин Георгиев, който се причисли към Барселона през това лято, беше посетител в предаването " От дузпа в тъч " на Sportal.bg и Sportal TV . Юношата на Славия съобщи, че акомодацията му върви добре и още веднъж съобщи високите си цели, а точно - един ден да играе в първия тим на каталунците.

" Адаптирам се по най-хубавия метод. Вече втора седмица съм тук. Мисля, че привиквам с условията към играта. Все още изучавам езика. На терена се оправям добре, отвън него - има какво да се желае.
 Мартин Георгиев дебютира за Барса Мартин Георгиев дебютира за Барса
Иван Иванов ме приготви по най-хубавия метод и се усещам добре. Изискванията към играта са сходни, тъй като при Иван Иванов играхме един хубав и съвременен европейски футбол, какъвто играят в Барселона. Футболът тук ми подхожда.
 Иван Иванов: Мартин Георгиев има капацитет да бъде съществена част от състава на Барселона Иван Иванов: Мартин Георгиев има капацитет да бъде съществена част от състава на Барселона
Други момчета от Източна Европа няма, всички са готини и се разбираме. Те ме учат на испански, аз ги изучавам на български. Добра химия се получава за момента. Момчетата на моята позиция са най-вече испанци. В отбрана съм една концепция по-добре квалифициран. Мога да играя динамичен футбол с доста преса и висока линия на отбраната. В този съставен елемент мисля, че съм доста добре квалифициран.

Базата е малко отвън града. Имах опцията към този момент да изгледам и един мач на Барселона онлайн. Чувството е доста хубаво. Аз се целя високо, пристигнал съм да играя в първия тим. Има неща, които да построявам в играта си, само че мога да го реализира с доста труд. Качествата ги имам ", съобщи Мартин Георгиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР