Талантливият халф на Аякс Френки де Йонг продължава да впечатлява

...
Талантливият халф на Аякс Френки де Йонг продължава да впечатлява
Коментари Харесай

Ман Сити отмъква бижуто на Аякс под носа на Барса и Реал М

Талантливият халф на Аякс Френки де Йонг продължава да впечатлява с изявите си и не е никаква изненада, че от ден на ден от най-големите клубове на континента поставят старания да го привлекат в редиците си. По информация на Sport.es, любимец за подписа на холандския национал е Манчестър Сити. “Гражданите” са подготвени да платят 80 млн. евро, с цел да привлекат 21-годишният полузащитник.

Пеп Гуардиола е наясно, че някогашният му клуб Барселона и Реал Мадрид също са окуражени да купят Де Йонг. На “Сантиаго Бернабеу” виждат в негово лице евентуален правоприемник на Лука Модрич, а Барса ще се опита да вземе в комплект Де Йонг и бранителя Матийс де Лихт. Каталунците ще предложат за дуото на Аякс 130 млн. евро, твърди Sport.es.

През лятото от Де Йонг се интересуваше и Тотнъм. Холандският гранд отхвърли оферта от “шпорите” на стойност 50 млн. евро, а се говореше, че “не” за същата сума са чули и от Барселона.

Договорът на Френки де Йонг с Аякс е до 2022 година. “Червено-белите” заплатиха за него на Вилем II през 2015 година единствено 1 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР