Талантливата Росица Кирилова, която получи наградата за цялостен принос в

...
Талантливата Росица Кирилова, която получи наградата за цялостен принос в
Коментари Харесай

Роси Кирилова изкарала КОВИД през януари

Талантливата Росица Кирилова , която получи премията за повсеместен принос в българската музика, както и благотворителния приз „ Добро сърце " единствено преди дни, показа, че е изкарала коронавирус вируса при започване на годината, само че към този момент е добре.

„ Мисля, че по този начин се случи, тъй като аз като цяло съм здрав човек и не мога да допускам, че пих два антибиотика и други медикаменти, кашлях с месеци и все не се оправях “, показа певицата.

Според нея вирусът е подъл и тя прецизно съблюдава носенето на маски и хигиенизирането на ръцете постоянно когато се постанова. Във времето на пандемия Кирилова излизала единствено с кучето, а през другото време работила върху новия си албум, който скоро ще се появи на пазара.

Междувременно певицата написала нова ария за Лили Иванова, като персонално примата й я поръчала. „ Лили е необикновен експерт! Много я одобрявам и оценявам. Написах една ария с мисълта за нея и й я дадох. Тя не стана парче, само че идната доста я хареса и по този начин се роди „ Влюбен свят “, споделя изпълнителката на „ Учителко, целувам ти ръка “.

Междувременно певицата продължава да прави проекти за обиколки по света, въпреки с пандемията да не е наясно дали ще се случат. Миналата година тя посети Тайланд, а фотоси от екскурзията накараха й виртуалните и другари да я пожелаят още веднъж на екран.

„ Невероятна Роси, по кое време ще те забележим още веднъж като водеща “, питаха я феновете. Кирилова не даде обещание, че това ще се случи, само че околните й настояват, че към този момент имала две оферти от малките екрани за водеща на предаване за домашните любимци, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР