Талантливата плевенчанка Ралица Хайдърска обърна и четирите стола в неделя

...
Талантливата плевенчанка Ралица Хайдърска обърна и четирите стола в неделя
Коментари Харесай

18-годишната Ралица взриви Гласът на България“

Талантливата плевенчанка Ралица Хайдърска обърна и четирите стола в неделя вечер. След като Мария Илиева, Графа и Иван Лечев към този момент се бяха завъртели с лице към сцената, с цел да поддържат осъществяването на испаноезичото парче на Хайдърска и да зърнат кой пее толкоз хубаво, в сетния момент това стори и Дара. А единствено минути по-късно точно тя провокира истински възторг в залата, натискайки супер пас бутона.

С него Дара отстрани останалите треньори и открадна Рапица за себе си. Всеки наставник има право да употребява единствено по един път, въпросния бутон по време на кастингите на мрачно и той е за участника, който най-вече го е впечатлил.

Песента на Ралица, последвана от фолклорна такава, бяха последните излъчени в неделния епизод на „ Гласът на България “, когато по традиция е непокътнато време за най-хубавите и прочувствени пълнения.

„ Обичам доста да се провокирам и макар че пея национални песни " цялостен живот и се усещам по-уверена с тях, взех решение да избера испаноезичната.

В Испания живеят моите баба и вуйна, прекарала съм доста лета с тях, слушайки и пеейки испански песни “, споделя Ралица.

И прибавя: „ Много стеснителен човек съм, само че когато се отпусна, обичам да се " развличам. Започнах: да се разтварям към света и да споделям повече. Перфекционист в болестно положение съм - обичам всичко да е изпипано и съвършено. Винаги.изисквам оптималното от себе си “.

Хайдърска е ученичка в 12-и клас в Национално учебно заведение по изкуствата „ Панайот Пипков “ в Плевен. Заляга крепко над учебниците, цялостна отличничка е и сигурно ще продължи музикалното си обучение и след абитуриентския си бал през пролетта. Предстои да избере къде да кандидатства.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР