Талантливата певица Люси Дяковска започна реализацията на нов проект, този

...
Талантливата певица Люси Дяковска започна реализацията на нов проект, този
Коментари Харесай

Люси Дяковска с мисия „Кайлъка“

Талантливата певица Люси Дяковска стартира реализацията на нов план, този път обвързван с родния ѝ Плевен. Който познава Люси, знае за нейната мощна обществена правдивост и ангажираност, по тази причина още през цялото време има поддръжката на доста хора, на бизнеса и институциите. За „ Кайлъка " би трябвало сърце, твърди Люси Дяковска.

Ако видите къдрокосо момиче да коси в парка „ Кайлъка " с електрическа косачка и ви замязя на Люси Дяковска, не си мислете, че сте се припознали - тя е... Нейното мощно предпочитание да оказва помощ на родния Плевен и по-точно на един от най-красивите паркове у нас - „ Кайлъка ", е в основата на новата ѝ концепция, за която споделя за първи път пред „ Хоризонт ".

Един парк е скъп с културното си завещание, акцентира Люси Дяковска, която изчита страници за историята на парка, изследва позабравените обстоятелства, увлича хора и началото е поставено.

Готова постоянно да запее, Люси Дяковска възпламенява публиката на която и да е страна, където изнася концерти. Сега желае да възпламени хората и за една благородна концепция - да се грижат за средата към себе си. Вече го вършат и група доброволци, с която дружно гледат в една посока - „ Кайлъка ".

От бизнеса също питат с какво да оказват помощ и към този момент го вършат. Средства ще се набират по разнообразни дарителски модели. Плевенчани ще схванат за тях на специфична среща с Люси Дяковска на 17 септември.

Съвсем скоро в парка ще се появят 75 шарени бетонни кошчета.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР