Талантливата Джулия Робъртс днес става на 50 години, а ние

...
Талантливата Джулия Робъртс днес става на 50 години, а ние
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Джулия Робъртс! Най-чаровната дама на Холивуд става на 50!

Талантливата Джулия Робъртс през днешния ден става на 50 години , а ние няма по какъв начин да не отбележим уместно празника на тази обичана звезда.

Джулия е най-високоплатената холивудска актриса , след Анджелина Джоли, а звездата ѝ изгрява във кино лентата “Хубава жена”, който печели 464 милиона $ доходи от прожекции.
 v
Робъртс участва в класацията „ 50-те най-красиви персони в света “ на списание „ Пийпъл “ цели 12 пъти.

През 2011 година е оповестена за една от 100-те най-сексапилни дами на всички времена в едноименната ранглиста на списание “Mens health “.
 v
Тя е измежду най-влиятелните дами в освен в Съединени американски щати, само че и в света и се надяваме, че ще продължава да ни радва със своя гений и с позитивната си персона.
 v
В днешната изложба сме подбрали най-вдъхновяващите мисли на актрисата.

Към галерията
Джулия Робъртс: Един безнравствен мъж употребява властта си, с цел да злоупотребява с дами Джулия Робъртс: "Бях една егоистична пикла! " Истинската обич не идва при теб. Тя е вътре в теб... Оптимизмът прави дамата красива На 49, само че е като на 39: по какъв начин живее Джулия Робъртс, с цел да наподобява с 10 години по-млада Джулия Робъртс: боса, само че не по асфалта, а по аления килим!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР