Талантлива е Жасминка! С чанта за 10 бона се похвали

...
Талантлива е Жасминка! С чанта за 10 бона се похвали
Коментари Харесай

Силиконка номер 1 пръсна 50 бона за ден в магазините

Талантлива е Жасминка! С чанта за 10 бона се похвали настоящата носителка на купата „ Мис Силикон “. Г-ца Стоичкова е изфука още в обществените мрежи, че е пръснала над 50 хиляди лв. за последната си обиколка по магазините, написа " Телеграф ".

Миската показа сторита в Инстаграм от последното си пътешестване до Истанбул, на които се виждат покупките на моделката. С десетките торбички с първокласни артикули на едни от най-популярните международни марки, непостижими за опциите на елементарния консуматор, се изфука силиконката.



Между скъпите покупки се откроиха кожена пътна чанта и куфар на знаменит дизайнер с буквите на Стоичкова. Запознати с марката споделиха, че цената на коженото украшение варира от 10 до 15 000 лева

Проучване на „ Телеграф “ сподели, че в живота на Мис Силикон неотдавна има нов мъж. Красавицата е загърбила връзките си със сина на известния от предишното под земята необут – Нарциса, а в сърцето й се е настанил нов почитател.

Макар и от скоро връзката на миньончето с великодушния господин се развивала бързо и двамата били неразделни. Съвсем неотдавна Жасмина посетила Турция точно с него поради идна пластична интервенция.
Свързани вести Джулка, за какво? Това е прекомерно и за силиконка СНИМКА Силиконка номер 1 взриви мрежата от Санторини СНИМКИ 18+ Силиконка язди джип за 70 бона
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР