Талантът от "Гласът на България" Галин Снежанов ще пее на

...
Талантът от "Гласът на България" Галин Снежанов ще пее на
Коментари Харесай

Талант от Гласът на България ще пее в подкрепа на Калин Ячовски от Враца

Талантът от "Гласът на България " Галин Снежанов ще пее на благотворителния концерт в поддръжка на Калин Ячовски от Враца, научи BulNews.bg. Събитието ще се организира на 19 март от 19 часа в градска концертна зала.
Припомняме, че младият врачанин се бори с подлата болест на двигателния неврон, която се показва в увреждане на шийни коренчета и нерви. Болестта се развива доста бързо и единствено за няколко месеца положението на Калин се влошило фрапантно.
Надежда за цялостно възобновяване има. Калин се нуждае незабавно от 2 интензивни курса трансплантации на стволови кафези в болница в Истанбул. Сумата за лекуването обаче е непостижима за околните на момчето. Необходими са 20 000 $, които да се съберат до 23 март.
На помощ на младежа се притекоха неговите другари. Те вършат всичко по силите си да го поддържат в тежкото тестване. Организирана е огромна благотворителна акция в поддръжка на Калин, има открита дарителска сметка, а на доста места в града са сложени кутии.
Поредната сърцата концепция на приятелите на Калин е благотворителен концерт, който те съумяха да провеждат за броени дни. В него се включва 26-годишният Галин Снежанов, който преди седмица взриви публиката на музикалния формат „ Гласът на България “. Макар да не съумя да впечатли журито и да не продължи напред, младежът получи поддръжката на своите съграждани.
Освен него, присъединяване в благородната самодейност ще вземат и още доста танцови сформира и реализатори от Враца и района. На сцената ще излязат Танцова школа "Нанков ", Спортен клуб "Харизма тийм ". Илияна Колова, Жана Пчеларова, Десислава Костадинова, Ивета Яничкова, Цветилена Калинова, Любо Иванов, Филип Ангелов, Виктор Колов, Деян Ганецовски и Явор Илиев пък ще зарадват публиката с осъществявания на обичани български песни.
Специална поддръжка на благотворителния концерт за Калин ще окаже танцов отбор от град Мездра. Специално предпочитание за присъединяване изявиха и гайдари от Родопите.
Входът за концерта е свободен. Всеки може да подари колкото средства има предпочитание и опция в урна, сложена на влизане в залата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР