Талантът на Ботев Пловдив Крис Добрев се прибра в България,

...
Талантът на Ботев Пловдив Крис Добрев се прибра в България,
Коментари Харесай

Крис Добрев се прибра в България! Ботев продължава преговорите с Удинезе

Талантът на Ботев Пловдив Крис Добрев се прибра в България, откакто няколко дни тренира в Удинезе, до момента в който управлението на канарчетата водеше договаряния с италианците, оповестява PlovdivDerb.com. Добрев е упражнявал с втория тим на Удине, а всичките му занимания са били следени под лупа. Шефовете на италиански клуб са били твърдо срещу Крис да се прибира в България, само че играчът и шефовете на Ботев са настояли за това, защото той е професионален футболист и би трябвало да е разполагаем на тима си. Днес Крис се е прибрал в родния Бургас и се чака във вторник да се причисли към отбора на канарчетата и да възобнови занимания.

Междувременно от Ботев Пловдив са настояли за огромен % при последваща продажба на играча, като тази ни информация не е доказана публично. Преговорите за младия футболист към този момент се водят персонално от Ангел Палийски, който работи в цялостен синхрон с родителите на играча, като всевъзможни типове мениджъри са изолирани от договарянията, което е в плюс и за трите страни.

Припомняме ви, че Ботев Пловдив получи публично питане за своя футболист и покана за договаряния, които канарчетата одобриха. След като всичко по заминаването на Крис Добрев бе квалифицирано, те привикаха бащата на футболиста в Пловдив. Иван Йотков, играчът и татко му отпътуваха за Италия. Още на първия ден Крис Добрев бе подложен на физически проби, които устоя, а в идващите няколко дни тренира с втория отбор на Удинезе. Междувременно сред Ботев и италианците стартираха същинските договаряния, като цената, която канарчетата желаеха за правата на гения си, бе 500 000 евро. В следствие обаче жълто-черните настояли и за огромен % от идната продажба на футболиста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР