Тактико-специално учение за проверка на готовността на реакция при възникване

...
Тактико-специално учение за проверка на готовността на реакция при възникване
Коментари Харесай

Oбщина Благоевград с тактико-специално учение за реакция при пожар 

Тактико-специално обучение за инспекция на готовността на реакция при пораждане на пожари ще се организира в постройката на Община Благоевград.

Мероприятието e планувано за 27 юни (вторник) от 12. 00 часа в общинска администрация. По време на учението ще бъде симулирана действителна спешна обстановка - изтегляне на хора, оказване на здравна помощ на потърпевши при пожар, обезопасяване на региона поради евентуално пораждане на гърмеж и т. н.

За задачата с изключение на чиновниците в Общината от постройката ще бъдат изведени всички гости.

В учението ще вземат присъединяване съставните елементи на Единната избавителна система – Община Благоевград, ОД Министерство на вътрешните работи, районен съд „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, Център за незабавна здравна помощ, Държавна фирма „ Георги Измирлиев – Македончето “.

Идеята на мероприятието е рационализиране на организацията и ръководството на съставните елементи на ЕСС при зародил пожар, както и образование на персоналния състав на вярно държание и реакции при огнено злополучие.

Очаква се учението да продължи към един час, в границите на който ще бъде прекратено и предлагането на административни услуги.

Ще бъдат отворени всички изходи, в това число спешните, а асансьорите ще бъдат спрени, според условията за сигурност.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР