Тактическото учение с бойни стрелби Strike Back 21 беше открито

...
Тактическото учение с бойни стрелби Strike Back 21 беше открито
Коментари Харесай

Учението с бойни стрелби Strike Back 21“ започна на полигона Корен“

Тактическото обучение с бойни стрелби " Strike Back 21 " беше намерено с публична гала през днешния ден на образователен полигон " Корен ". Военнослужещите от страните-участнички - България, Гърция и Румъния, бяха приветствани от бригаден военачалник Стоян Шопов - пълководец на 2-ра Тунджанска механизирана бригада, който е и офицер провеждащ учението, оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.

 Снимка: МО

" По време на тактическото обучение " Strike Back 21 " общите ни старания ще бъдат ориентирани към развиване на уменията на военнослужещите от българската и съюзническите армии за взаимно осъществяване на задания, както и за повишение на оперативната съгласуемост на щаба на батальона и командирите при обмисляне и ръководство на многонационални формирования ", сподели в обръщението си Шопов и изрази убеденост, че военнослужещите няма да пожалят сили и сила за реализиране на задачите на учението.

 Снимка: МО

" Strike Back 21 " се организира на територията на полигона " Корен " с присъединяване на близо 800 военнослужещи от въоръжените сили на България, Румъния и Гърция. Учението ще се организира по мним сюжет, създаден въз основа на общия сюжет за осъществяване на серията свързани учения " Defender Europe 21 ", прецизираха от военното министерство.

 Снимка: МО
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР