Таксиметровите шофьори от Националната асоциация за защита „Георги Ряпов” отменят ...

Таксиметровите шофьори от Националната асоциация за защита „Георги Ряпов” отменят

Таксиджии дават отбой за оставката на транспортния шеф

Таксиметровите водачи от Националната асоциация за отбрана „ Георги Ряпов” анулират протестната подготвеност и няма да желаят оставка на инж. Пламен Вълков, началник на общинското дружество „ Организация и надзор на транспорта”.

„ Постигнахме авансово съглашение за сключване на меморандума с Община Пловдив и следва да го подпишем”, сподели за „ Марица” съпредседателят на Асоциацията Володя Домашенко, който беше един от инициаторите на протестната акция.В меморандума се споделя, че двете страни ще работят по основаване на безопасна работна среда на таксиметровите водачи и ще подхващат взаимни дейности по изсветляването на сектора, както и за по-положителното качество на услугата. Тези обвинявания бяха отправени от уредниците на митинга към шефа на Оперативна програма ОКТ.

Таксиметровите водачи ще подават сигнали в Общината, в случай че открият, че таксиметрови коли без позволение возят пасажери. Това става просто, сподели Домашенко. За качеството на услугата се изисква автомобилът да е чист и стегнат, а водачът да е учтив.

Източник: marica.bg