Таксиметров шофьор изхвърли с ругатни от колата си кюстендилската бизнес

...
Таксиметров шофьор изхвърли с ругатни от колата си кюстендилската бизнес
Коментари Харесай

Невиждан сеир! Таксиджията Сашо направи Десислава на пух и прах

Таксиметров водач изхвърли с хули от колата си кюстендилската бизнес дама Десислава Несторова. „ Трябваше да си взема микробуса от бензиностанция с автомивка преди ромския квартал „ Изток “ в града. Видях таксито и че в него има три дами от махалата. Реших, че сме в една посока, и да се комбинираме. Седнах начело, а водачът стартира без причина да ме ругае. Нарече ме „ отпадък “, „ нещастница “, „ знам, че ми вършиме някаква режисура “, „ махай се от колата”, „ на никое място няма да те карам”… Останах сюрпризирана, слязох, а той продължи да крещи по мен. Таксиметровият автомобил бе обозначен – на най-новата компания в града, и ми беше най-близко до магазина, който държа. Не желаех да се разигравам чак до пазара и поради това взех решение да употребявам това такси “, твърди Десислава Несторова, представена от struma.bg.

Управителят на сдружението Емил Димитров съобщи: „ Действително е имало сходен случай, осведомен съм със случая, само че нещата са 50 на 50. Шофьорът е трябвало да закара четирима пасажери, а не трима. Единият бил отишъл нещо да напазарува в магазина, а дамата се е настанила на предната седалка и незабавно е желала да бъде закарана. Дори е почнала да се кара с него “.

Той добави, че таксиметровият водач Сашо има дълготраен стаж като водач. „ Бил е лидер на рейс и е обслужвал не 4-ма, а 40 пасажери. Нашата компания от 7-8 месеца работи в посока на интеграцията на малцинствата, по тази причина и поемаме курсовете към махалата. Предвиждам да изясня въпроса, както се споделя, „ на 6 очи”, в мое наличие, на водача и на клиентката. Смятам също той като отпочине нощна промяна, да й се извини. Но тя е желала да направи кооперация с останалите три пътнички “, безапелационен бе Емил Димитров.

Десислава Несторова обаче твърди, че таксиметровият водач не й обяснил, че колата е заета и че има и четвърти човек. „ Не имам вяра да е чакал различен пасажер, защото наоколо няма магазин за извършване на покупки, а че желаех да се съчетавам с дамите, по този начин е, въпреки всичко пътуваме в една посока “, удостовери кюстендилката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР