Таксиметров шофьор е бил пребит по време на превоз на

...
Таксиметров шофьор е бил пребит по време на превоз на
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор катастрофира след побой по време на превоз във Видинско

Таксиметров водач е бил пребит по време на транспорт на пасажери във Видинско, оповестиха от полицията.

На 30 юли към 20:53 часа на тел. 112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие с таксиметров автомобил по пътя сред селата Слана бара и Буковец. Пристигналите на мястото полицейски чиновници открили лек автомобил „ Сеат Ибиза “ с видинска регистрация, ударен в крайпътно дърво. По същото време в РУ-Видин се е явил 20-годишен от с. Арчар . Той декларирал, че към 20:00 часа , управлявайки таксиметрова кола „ Сеат Ибиза “ в с. Воднянци бил нает от четирима непознати, поискали да отидат в Новоселци. По пътя двама от тях му нанесли побой и лишили 5 лв., 5 евро и монети .

В хода на подхванатите оперативно–издирвателни и процесуално–следствени дейности криминалисти открили съпричастността към действието на двама от Новоселци – на 18 и 26 години, 34-годишен от Воднянци и 26-годишен от с. Пудрия, обл. Враца . Четиримата били арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа и приведени в ареста на районното ръководство.

Разследването по случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР