Такова подслушване на опозицията може да е станало само със

...
Такова подслушване на опозицията може да е станало само със
Коментари Харесай

Мая Манолова: Такова подслушване на опозицията може да е станало само със съгласието на Борисов

Такова подслушване на опозицията може да е станало единствено със единодушието на Борисов. Ако има данни, че сме подслушвани нелегално, ще чакаме виновните институции да подхващат дейности по отношение на лицата, които са го направили, позволили и разпоредили.
Това съобщи ръководителят на обединението " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова и представители на обединението на брифинг пред Бюрото за надзор на СРС през днешния ден. Те внесоха 11 заявки с искане за инспекция дали са подслушвани по време на предизборната акция и на митингите.

" След като влезем в 46-ото Народно заседание, ще създадем анкетна комисия за инспекция на абсурда със специфичните разследващи средства. На парламентарната комисия няма кой да откаже достъп, както и до регистрите в съдилища. Ще проверим дали са унищожавани доказателства ", безапелационна бе Манолова.

" Внасяме заявки за инспекция дали във връзка с мен като водач, представители на обединението, водачи на листи и участници в митинги, е употребявано подслушване и други специфични разследващи средства ", съобщи Манолова.

Тя акцентира, че нейното заявление е за инспекция, която да обхване и предизборната акция за локалните избори през 2019 година

" Внасяме заявките, тъй като имаме информация, че се унищожават материални доказателства и че ще има опити този голям скандал да бъде потулен. Когато всеки от нас е попитал за това бил ли е подслушван, ще се наложи след това органите да дават отговор за десетки неистини, в случай че са излъгали ", добави Манолова.

" Твърденията са, че са подслушвани политици от извънпарламентарната съпротива - " Изправи се! Мутри вън! ", Демократична България и ИТН в предизборната акция. Това са средства за напън, надзор и рекет против политически съперници. Покрай политиците са подслушвани и публицисти, и елементарни жители ", сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР