Такова оборудване може да удря вражески военни позиции с висока

...
Такова оборудване може да удря вражески военни позиции с висока
Коментари Харесай

The Washington Post: САЩ изпраща оборудване в Киев, което превръща неуправляеми боеприпаси в ”умни” бомби

Такова съоръжение може да удря противников военни позиции с висока степен на акуратност.

Изданието показва, че не е ясно дали американският президент Джо Байдън или някой от неговите висши съветници по националната сигурност са одобрили препоръчаното прекачване на това съоръжение.

За отбрана от съветски ракети и дронове Украйна може да получи най-ефективните системи за противовъздушна защита в света от Съединени американски щати:

Си Ен Ен и Ройтерс по-рано писаха за готовността на Съединени американски щати да трансферират на Украйна зенитно-ракетни комплекси " Пейтриът ". Преди това Съединени американски щати изпратиха 20 MLRS HIMARS в Киев. Освен това Украйна към този момент получи две съвременни противовъздушни системи NASAMS. Американските управляващи дадоха обещание да изпратят единствено осем такива системи. Освен това управляващите на Съединени американски щати, дружно със съдружниците, договарят със страните от Близкия изток за прекачване на няколко системи NASAMS в Украйна.

Вашингтон също разгласи, че четири системи за противовъздушна защита с дребен обхват на деяние Avenger, които употребяват ракети Raytheon Stinger и ракети прехващачи HAWK, ще бъдат изпратени в Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР