Тъкмо когато си мислехме, че Apple приключи с новите продукти

...
Тъкмо когато си мислехме, че Apple приключи с новите продукти
Коментари Харесай

AirPods Max - звук за 550 долара

Тъкмо когато си мислехме, че Apple завърши с новите артикули за 2020 година, компанията ни предложи още една атрактивна и също толкоз скъпа изненада.

Тя идва във формата на огромни слушалки с извънредно секси дизайн, голям брой екстри и обещаващи звукови качества, събрани под името AirPods Max.

Класическият дизайн е обновен със постоянна железна рамка и дишаща мрежа, като формата и точният им размер могат да бъдат точно контролирани съгласно потребностите на всеки консуматор.
 Снимка 508870

AirPods Max имат всички екстри, с които разполагат AirPods Pro, което включва интензивно уединяване на шума, адаптивно контролиране на звука, шерване на звука и други.

Слушалките изненадващо са завзели и най-разпознаваемия детайл на Apple Watch - въртящата коронка.
 Снимка 508874

Чрез нея можем да контролираме звука, да сменяме и паузираме песни, да одобряваме позвънявания и да извикваме Siri.

До него е ситуиран и различен бутон, посредством който активираме другите режими на шумоизолиране.

По думите на Apple слушалките печелят от специфичен " акустичен дизайн ", допълван от 40-милиметрови драйвъри, с помощта на които можем да чакаме доста високо качество на звука при разнообразни тоналности.
 Снимка 508873

Батерията на AirPods Max също е впечатляваща - устоя до 20 часа с едно зареждане, като единствено за пет минути зареждане получаваме до 90 минути живот на батерията.

Добрата вест е, че слушалките могат да се зареждат със общоприет Lightning кабел и няма да е нужно да купуваме спомагателен подобен.

Ако желаеме обаче да слушаме през кабел, ще би трябвало да се бръкнем с 35 $ и да се оборудваме с кабела на Apple, който е с Lightning и с 3.5-милиметров жак.
 Apple, iPhone, AirPods и по какъв начин притежанието на тези артикули ни прави по-атрактивни за отсрещния пол
Ползвай Apple, с цел да ти “върже ”

Android не ни прави секси

AirPods Max ще се конкурират с най-високия клас слушалки на пазара, което е очебийно и от премиум цената им - цели 550 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР