Такива различни “баби. Някои се разтварят в децата, внуците си

...
Такива различни “баби. Някои се разтварят в децата, внуците си
Коментари Харесай

Как да не изглеждате като “баба”: 10 невероятни визии от модница 50+

Такива разнообразни “баби ”. Някои се разтварят в децата, внуците си и въобще не се интересуват от мода. Други се пробват да бъдат примерни баби, само че не не помнят да се грижат за себе си, да работят, да водят деен метод на живот. Как да облечем зряла жена, с цел да наподобява по-млада. По-долу са 10 невероятни есенни комплекта от 50+ фешън блогър.

Ето минималистичен тип в черно и бяло. Нашата героиня комбинира черна водолазка, съкратени плетени панталони и щампано палто от туид в един отбор. Резултатът е фешън визия за есента. Чанта и обувки с непоказен фон са сполучливо довеждане докрай на възрастовия набор.

Бежовата цветова скица е идеална за студения сезон. Обикновените панталони с извивки и водолазка от горчица наподобяват ужасно в обществото от печатни неща. Дълъг трицветен шал прави външния тип по-топъл и комфортен.

Каре палто + небесносиня рокля + черни ботуши над коляното – освен топла, само че и елегантна възрастова визия. Както във втория образец, тук имаше обемен шал.

Модната блогърка съчета в един отбор кожен панталон, рокля-туника и риза с класическа кройка. Чанта с кондензиран тухлен цвят добави деловитост на изображението, направи го по-ярък и автентичен. Представеният тоалет очевидно не е за “бабата ”, а по-скоро за стилна и елегантна дама.

Кожените произведения се съчетават добре с трикотаж. Черна кожена рокля с риза + бежово яке – жанр и комфорт в една бутилка! За да не замръзне в студен есенен ден, зряла модница добави комплекта с топли чорапогащи.

Миди рокля с щампа е идеалното решение за дама 50+. Моделът е идеално смесен с монофонични неща. В този случай това е джъмпер и високи ботуши. Талията е подчертана с колан, който прибавя към облика женственост и изисканост.

Връхното облекло, без значение дали е тренчкот или кашмирено палто, елементарно ще се сприятелява с елегантна барета. Цветният модел освежава външния тип на нашата героиня, акцентира нейната характерност.

Рокля с нереален щампи отстранява досадата от есенния отбор, до момента в който коженото яке прави визията забавна и леко закачлива. Бежовите велурени ботуши наподобяват ужасно с дължина миди.

Още една съвременна визия за всеки ден. Черна водолазка се съчетава под панталон в дребна клетка, необятен съвременен колан акцентира женствеността на силуета. Топло бежово палто добавя модерната визия.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР