Такива опасения изрази председателят на Надзорния съвет на чешкия гигант

...
Такива опасения изрази председателят на Надзорния съвет на чешкия гигант
Коментари Харесай

”Инерком”: Нямаме притеснения за осигуряване на финансиране

Такива опасения изрази ръководителят на Надзорния съвет на чешкия колос Вацлав Пачес. Той съобщи, че има информация за оказван напън върху банките, за които изтече информация, че ще поддържат „ Инерком”, да не го вършат. По думите му това може да попречи на компанията да заплати договорката и всичко дотук да отиде на вятъра.

„ Нямаме информация за оказван напън върху банки и не можем да разясняваме дейности, които не са свързани с нас”, дадоха отговор от „ Инерком” пред bTV.

Запитани дали има отдръпване на финансиращи институции, които преди този момент са декларирали, че ще финансират договорката, от „ Инерком” споделиха:

„ Работим по финансирането и реализираме забележителен прогрес по структурирането му.”

И обявиха още:

„ Както към този момент неведнъж казахме, "Инерком " - България води договаряния с няколко интернационалните финансиращи институции и договарянията са в ход последните няколко месеца. Финансиращите институции, с които работим, изчакваха подписването на контракта за покупко-продажба и съществуването на финансовите резултати на 2017 година, с цел да могат да работят с най-новите данни и да преминат към идващият стадий на финансирането”, показаха още от компанията на Гинка Върбакова.

ЧЕЗ: Петкова би трябвало да каже думата си за държавното присъединяване
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР