Такива като вас трябва да са пример за младото поколение.

...
Такива като вас трябва да са пример за младото поколение.
Коментари Харесай

Премиерът: Ако се преборим за младежката зимна олимпиада, ще имаме спортни успехи

Такива като вас би трябвало да са образец за младото потомство. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов преди днешното държавно съвещание, откакто министърът на младежта и спорта Красен Кралев срещна министрите с медалистите от Младежките олимпийски игри.
 img_7021-1280x853  img_6984-1280x853  img_7004-1280x853  img_6919-1280x853  img_6976-1280x853
„ Благодаря на треньорите, тъй като без вас нищо не става. Второ, благодаря на тези млади деца, тъй като точно такива като вас би трябвало да станат образец за всички останали – като има някой по-буен и нападателен, да отиде в залата по битка, по щанги, с цел да види, че не е елементарно. Вие сте образец за младото потомство. Чест е за нас, че ви има “, разяснява Борисов.

„ Ако се преборим и за младежката зимна олимпиада, ще имаме триумфи в зимните спортове. И най-важното е тъй като сте в такава възраст – в България най-често се губи положителният състезател в тази възраст, когато славата стартира да изпреварва мозъка и тогава е най-тежко. Така че слушайте треньорите, тъй като те са най-важни, с цел да може да не престават триумфите и отсега нататък “, сподели още Борисов.

Той се пошегува, че част от министрите са много скарани с физическото и сподели на младите спортисти, че могат да го назовават „ чичо Бойко “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР