Такива като Борисов нямат морално право въобще да говорят за

...
Такива като Борисов нямат морално право въобще да говорят за
Коментари Харесай

Бойко Рашков обвини Борисов, че е създал търговията с гласове

Такива като Борисов нямат морално право изобщо да приказват за избори. Това съобщи вътрешният министър в оставка Бойко Рашков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Рашков добави, че търговията с гласове е основана в партийни централи, които прибирали пари от своите обръчи от компании, с цел да подкупват с тях най-бедните гласоподаватели. Това е политическият морал, който сътвориха такива като Борисов. Ние до този интервал не познавахме такова събитие. Рашков поздрави подчинените си, че са показали куража да се „ опълчват на този, който излизаше и споделяше: Аз победих ”. „ И никой не го питаше, тъй като нямаше кой да го попита: Как победи? С какъв брой пари на глас победи? ”, добави шефът на Министерство на вътрешните работи.

За 30-40 години обществото и политическата обстановка радикално се трансформираха, единствено не и Министерство на вътрешните работи. Всички разбирате, че няма логически отговор на въпроса за какво е бездействано толкоз години по този въпрос, уточни още вътрешният министър Бойко Рашков. Решението за промяна на някои районни ръководства и полицейски сектори не е еднолично решение на министъра, акцентира той. " Няколко месеца обсъждахме кое би трябвало да се промени в структурите на Министерство на вътрешните работи. Не може в район където няма даже население, ние да поддържаме конструкция ", означи Рашков, представен от „ Сега “.

" Съкращения на чиновници няма, не са направени съкращения - направени са най-малък брой съкращения. Съкратени са административни длъжности в районни дирекции, които са 27 на брой. Това са съкращения на длъжността, а не съкращения на човек, който ще остане без работа ", сподели още министърът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР