Такива жени изискват много, но и умеят да дават още

...
Такива жени изискват много, но и умеят да дават още
Коментари Харесай

Жената от тази зодия е много гореща и само истински мъж може да я задържи!

Такива дами изискват доста, само че и умеят да дават още повече! За да бъде извоювано сърцето на жена от тази зодия, има няколко неща, които би трябвало да имате поради. Тази специфична и неукротима зодия е Лъв!
Трябва да сте наясно, че тези дами се нуждаят от цялото ви внимание и няма да се задоволят с по-малко.
 Какъв дявол се крие във всяка зодия? Какъв дявол се крие във всяка зодия?
Едва ли познавате човек, който има единствено позитивни качества. Във всеки от нас живее по един дявол. Ето коя е тъмната страна на всяка з...
Лъвиците са привикнали да бъдат в центъра на вниманието и това се отнася както за живота им като цяло, по този начин и за сантименталните връзки в частност.
Те желаят целият ви свят да се върти към тях. Те обичат игри на обич, цялостни с неспокойствие и наслаждение. Колкото повече се стараете в името на вашата Лъвица, можете да бъдете сигурни, че ще получите същото в подмяна, тъй като дамите, родени под този знак, са доста великодушни и сантиментални в любовта.
Те обичат свободата
Лъвиците в никакъв случай няма да се съгласят да бъдат затворени у дома, тъй като доста обичат да се забавляват. Всяко излизане с тях се трансформира в прелестен спомен. А те обичат да се забавляват още повече, в случай че до тях има обичан човек, с който могат да споделят това развлечение.
Те са огромни скандалджийки
 5 качества на Водолеите, които ги вършат най-страхотната зодия 5 качества на Водолеите, които ги вършат най-страхотната зодия
Безспорно една от най-харизматичните зодии, това е Водолеят. Като, че ли всеки представител от зодиака е роден под щастлива звезда и ви...
Предвид гордостта и егото си, Лъвиците бързо и постоянно губят самообладанието си. Те мъчно простят, а също по този начин ненавиждат неуважението. Ако сте създали нещо неправилно и желаете да ви бъде простено, тогава ласкателството е най-хубавият метод да си върнете обичта им.
Лъвиците са буйни в леглото
Всички знаят, че Лъвиците справедливо носят статута на най-хубавите любовници, защото са известни със своята устойчивост и мощно либидо. С тях получавате всичко, което желаете, и даже повече от предстоящото, тъй като вашето наслаждение е най-важно за тях. За разлика от доста хора, те избират дълга въведения, в която постоянно има време да играе въображението.
Трябва да знаете, че всички Лъвици са уверени дами с чудесно възприятие за комизъм, които излъчват позитивна сила и обичат живота. Най-добрият метод да ги спечелите, е да им покажете, че и вие сте радостен човек с отворена мисъл.
Покажете намерено интереса си и оставете тя да се почувства по този начин, като че ли поема всичките ви мисли и тази връзка ще се трансформира в незабравима любовна история за вас.
 9 стъпки за създаване на мощна връзка с колегата 9 стъпки за създаване на мощна връзка с колегата
Връзката сред мъж и жена не постоянно трае дълго, тя е в действителност сериозна и значима. Защо някои хора се срещат и остават вечно дружно, а...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР