Такива изпълнения на Конгрес на БСП не е имало. Това

...
Такива изпълнения на Конгрес на БСП не е имало. Това
Коментари Харесай

Вигенин: Такова уронване на престижа на БСП не е имало. Нормално бе да се вземат мерки

" Такива осъществявания на Конгрес на Българска социалистическа партия не е имало ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " Кристиян Вигенин от левицата.

" Конгресът и като прочувствена реакция, само че и като угриженост за партията, взе своите решения част от тези хора, които направиха свадите сутринта, да бъдат отстранени от партията. Те не са съгласни, не са удовлетворени. Но сходни случаи и такова уронване на престижа на Българска социалистическа партия не е имало и по тази причина партията взима ограничения. Стана пределно ясно, че по този начин наречената съпротива несъмнено няма задоволително поддръжка в партията и на Конгреса. Това стана ясно още от първите гласувания. Логично беше да одобряват този факт и на идващия Конгрес да имат повече поддръжка. Те не могат да схванат, че не оферират никаква опция ", сподели той.

" Ако няма някаква друга линия на държание, на политика, която желаят да дефинират, която е друга от сегашната, това може да им донесе някакви последователи. Но те нямат никакви възражения във връзка с политиката. Не възразиха на нито едно от решенията, което бе взето. Нинова сподели, че няма да вършим коалиция с ГЕРБ. Второ, в какви обединения ще влезем и каква стратегия ще изпълняваме, както и кого ще подкрепим, ще реши партията на общопартиен референдум. Абсолютно демократично, правилно и транспарантно ще бъдат решавани тези позиции ", добави Вигенин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР