Такива бележки всеки бизнесмен в България си е водил. Така

...
Такива бележки всеки бизнесмен в България си е водил. Така
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов за списъка на Бобоков: Подготвят ни за нещо

Такива бележки всеки предприемач в България си е водил. Така специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов разяснява пред БТВ листата с имена и суми против тях, открит по време на обиските на единия от арестуваните за аферата с боклука - Атанас Бобоков.

Пламен и Атанас Бобокови са измежду задържаните за аферата с боклука от Италия у нас. Вчера Специализираният углавен съд остави Атанас Бобоков в ареста. Задържаният зам.-министър на екологията Красимир Живков също остава в ареста.

Атанас Бобоков проговори за бележката с имена и числа, съдът го остави в ареста дружно със зам.-министър Живков

"Богатите са богати тъй като имат друга ценностна система. Бобоков е опитал да разбере кой и за какво има повече пари от него ", сподели още той.

"Смятам, че описът е от интервала от 2000-а година, поради живите тогава хора в листата. В листата има живи и умряли, нарушители и естествени хора. Има и държавни служители ", разкри проф. Радулов.

"Част от парите на тези хора не се извоювани по почтен път. Но това не приказва добре за страната, тъй като тя тогава е разрешила да се случи ", разяснява специалистът по национална сигурност.

"Мисля че с този лист ни приготвят за нещо. Може би за арест на някой предприемач ", счита проф. Николай Радулов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР