Таки - Маки и Газ - мас. Запис с тези

...
Таки - Маки и Газ - мас. Запис с тези
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Стефан Янев се е заобиколил с меко казано съмнителни хора

" Таки - Маки " и " Газ - мехлем ". Запис с тези изречения бе получен в медиите от неизвестен спедитор. Разбира се става дума за огромната спекулация на Капитан Андреево, която през цялото ръководство на ГЕРБ беше източник на лесни пари за няколко мутри - динозаври от 90-те, свързани с Бойко Борисов, това съобщи депутатът от " Демократична България "   Ивайло Мирчев във Facebook.

" От записа излиза наяве, че ортакът на Стефан Янев в новата му партия пробва да подкупи шефът на БАБХ. Целта е ясна - да остане под контрола на праисторическите влечуги, с цел да могат да ощетяват обществото с десетки милиони всяка година ", написа още той.

" Нищо чудно да се окаже, че това е било профилирана икономическа интервенция на Янев. Ако не е знаел, то най-малко е ясно, че се е заобиколил с меко казано съмнителни хора, с които ведро желае доверието на българите ", добави Мирчев.

" А по проблема сме пуснали сигнали и подхванали дейности, с цел да е ясно, че нищо няма да остане заметено под килима ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР