Такава политическа наивност не очаквах от страна на Продължаваме промяната“

...
Такава политическа наивност не очаквах от страна на Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Райчев: Вече е късно да се направи нещо. Времето работи за ГЕРБ и Бойко Борисов

Такава политическа доверчивост не чаках от страна на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Ако се иде на нови избори отново ще е зле. Вече е късно да се направи нещо. Времето работи за ГЕРБ и Бойко Борисов. Той не изпитва вътрешно напрежение за разлика от другите ".

Това съобщи социологът Андрей Райчев в ефира на Нова телевизия.

„ Трябва да бъдем умерени оптимисти, че може да се откри някаква формула и да се направи постоянно държавно управление, което да замрази политическата рецесия. Тя няма да завърши скоро. Не чакам огромни резултати от тази среща “, сподели от своя страна Иво Инджов.

Той добави следното: „ Бойко Борисов желае да ръководи с ПП-ДБ, само че даде и две други варианти – да ръководи с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия или да поддържа държавно управление на ПП-ДБ “.

От своя страна Стойчо Стойчев сподели, че в случай че има крачка, то тя към този момент е направена, а в този момент гледаме сценка.

И добави: „ Нека да бъде кабинет на малцинството с втори мандат, само че той ще зависи от пръста на Борисов “.

Според Любомир Стефанов от толкоз доста крачки напред сме скочили в окопите и в този момент би трябвало да се направи крачка обратно.

По думите му това може да стане, единствено в случай че водачите не застават на първия ред.

Относно бюджета, който се чертае, Иво Инджов счита, че това се прави, с цел да се вкара ПП-ДБ в прегръдка с ГЕРБ.

Политологът Стойчев съобщи, че от време на време се караме доста, само че в действителност се прегръщаме.

„ Предполагам, че ще предложат нещо в стила на държавното управление на проф. Габровски. То ще събере някаква поддръжка, само че няма да е задоволителна “, счита той.

Райчев добави, че Борисов взема решение въпроса да излезе от изолираност, а не да е във властта.

Попитан кой е печелившия ход на Политическа партия Любомир Стефанов отговори, че те би трябвало да трансфорат ГЕРБ в пленник. „ Каква е задачата ти? Да те има в пейзажа или да минеш и да те няма? “, попита той. Иво Инджов счита, че казусът на ПП-ДБ е, че има доста водачи. „ Но в случай че съумеят да са единни, това ще се трансформира в техен плюс. Не би трябвало да се поддават на играта на опитния Борисов “, безапелационен бе Инджов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР