Такава гледка не се среща често! Един човек – сам

...
Такава гледка не се среща често! Един човек – сам
Коментари Харесай

Иниеста сам пред 99 000 празни седалки


Такава панорама не се среща постоянно! Един човек – самичък уединен, пред 99 000 празни седалки. Името му е Андрес Иниеста, легендата на „ Барселона “.

Колко страсти имаше в последния му мач (1:0 против „ Реал Сосиедад “)! 22 години изминаха, откогато Маестрото стартира да бродира по терена на „ Камп Ноу “. В края на дуела 99 000 каталунци млъкнаха като един, когато ди джеят даде микрофона на Човека с над милион точни паса. На екраните започнаха дълго видео с трофеите от 15-те суперуспешни сезона на Иниеста в „ Барса “.





След това Андрес направи почетна обиколка с шампионската купа на стадиона. Когато всички почитатели си потеглиха от „ Камп Ноу “, той излезе на терена. Сам сам с фланелката от последния си мач. Застана като гладиатор в центъра и заставам няколко минути. След това с наведена глава потегли към съблекалнята. Но и с ясното схващане, че един ден ще се завърне.

Подобно изпращане имаше и в Мадрид. Фернандо Торес се елементарни с „ Атлетико “, вкарвайки 2 гола за 2:2 с „ Ейбар “. После тичаше към трибуните, с цел да се прегръща с почитателите. А те изобщо не отразяваха стюардите, които се опитваха да го измъкнат от любовта им. Също на 34 Торес се сбогува с родния си клуб, в който влезе като 11-годишно хлапе. Светът занапред ще разбере какво е бъдещето на двете митове. На Андрес и Фернандо.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР