Такъв тип меса се продават на грамаж, защото в магазина

...
Такъв тип меса се продават на грамаж, защото в магазина
Коментари Харесай

Алибегов: Клиентът, платил 500 лв. за пържоли, търси реклама

„ Такъв вид меса се продават на грамаж, тъй като в магазина цената им за кг стига до 400 лева ”. Това съобщи Ричард Алибегов - ръководител на Българската асоциация на заведенията, в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS. Участието му е във връзка случая с платени към 500 лева за три стека в заведение на нашето Черноморие. Според него клиентът се пробва да си прави реклама за сметка на заведенията.

Антоан Атанасов от Асоциация " Активни консуматори ", който също бе в студиото, сподели, че доста малко са инспекторите на потребителската организация. Това забавя проверяването на обособени случаи. 

По мотив думите на депутата Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, че са подхванати стъпки към връщане на Данък добавена стойност за заведенията на 20 % Алибегов се разсмя. Той удостовери, че са имали среща с депутати от Има Такъв Народ във връзка предложенията в Бюджета. Целта на срещата е била лобиране да не минат на второ четене предложенията за касовата записка, за възнаграждение на заплатите в бранша единствено по банков път.

Припомняме, концепцията за касовата записка е, в случай че се нахраните в ресторант, само че не ви дават касов бон, да може да си тръгнете без да платите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР