Такъв мандат не е за мандатоносителя, а за парламента като

...
Такъв мандат не е за мандатоносителя, а за парламента като
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Този мандат не е за носителя му, а за целия парламент

Такъв мандат не е за мандатоносителя, а за Народното събрание като цяло, да се види дали може да излъчи някакво държавно управление или отиваме на избори. Това разяснява по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов. „ Бяхме една от вариантите, тъй че чакахме мандата ”, разяснява той. Проданов обаче акцентира, че социалистите ще се отнесат извънредно отговорно към мандата.

„ Трябва да седнем на една маса и без интрижки партиите да си кажат желаят ли държавно управление или не. Ако слагаме условия и приказваме за това, което ни разделя, ще го намерим в първите 3 минути ”, разяснява националният представител. Той акцентира също, че с изключение на Българска социалистическа партия ще би трябвало още три партии, които да желаят да има постоянен кабинет. Ако се намерят тези партии, едвам тогава ще се разисква характера на държавното управление и имената на възможните министри.

Христо Проданов обаче акцентира, че Българска социалистическа партия няма да е „ бърсалка ” за в никакъв случай и няма да отстъпи от свои позиции в името на постоянен кабинет. Една от тези позиции е за оръжието за Украйна. „ Въоръжаването на Украйна може да е приоритет на украинското държавно управление, не и на българското ”, зояви социалистът и добави, че това е една от „ алените линии ”, които могат да накарат Българска социалистическа партия да върне мандата несбъднат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР