Тъкър Карлсън заяви, че съветник на бившия премиер на Обединеното

...
Тъкър Карлсън заяви, че съветник на бившия премиер на Обединеното
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Борис Джонсън ми поиска 1 млн. долара, за да ми даде интервю

Тъкър Карлсън съобщи, че консултант на някогашния министър председател на Обединеното кралство Борис Джонсън му споделил, че ще би трябвало да заплати 1 милион $, когато водещият изискал изявление, оповестява The Blaze.

„ Борис Джонсън ме назовава инструмент на Кремъл или нещо сходно. И аз си мисля: „ Неговото име в действителност не е Борис “, както съм сигурен, че знаете. Името му е Алекс Джонсън. Той се наричаше Борис в гимназията. Така че индивидът, който се назовава Борис, ме упреква, че съм аз инструмент на Кремъл “, съобщи Тъкър Карлсън.

„ Един от неговите съветници се свързва с мен и сподели: „ Той ще приказва с вас, само че това ще ви коства милион $ ", твърди американецът.

Карлсън съпостави Джонсън с Путин. „ Путин не е изискал милион $! ", добави той.

„ Това е, апропо, индивидът, който еднолично, по искане на държавното управление на Съединени американски щати, спря мирното съглашение в Украйна преди година и половина и съгласно мен заради тази причина е виновен за гибелта на стотици хиляди хора. Той няма да ми изясни нищо от това в изявление, до момента в който не му платя милион $ ", сподели Карлсън.

Към момента Борис Джонсън не е дал отговор на изказванията на Тъкър Джонсън. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР