Така заяви пред Bulgaria ON AIR представителят на ДПС Мехмед

...
Така заяви пред Bulgaria ON AIR представителят на ДПС Мехмед
Коментари Харесай

Дикме: Бойко Борисов управлява цял мандат с подкрепата на ДПС в сянка

Така съобщи пред Bulgaria ON AIR представителят на Движение за права и свободи Мехмед Дикме.

 

По думите му новото държавно управление може да изкара и три месеца, само че може и четири години - определящо ще е протичащото се през идващите седмици.

 

" Използвам студиото, с цел да прикани представителите на " Продължаваме промяната " и на Демократична България да извикат Гешев, да проведат мъжки диалог и да му дадат три месеца, с цел да свърши това, което не е съумял за предходните години ", изрази позиция Дикме.

 

Той изрази мнение, че ще се стигне до конституционно болшинство, макар обещанието на Движение за права и свободи.

 

" Конституционното болшинство не би трябвало да бъде обвързвано с частична смяна на закони, а със свикването на Велико национално заседание, което да промени Конституцията. В момента президентът овладя страната. Не съм склонен с него. Чувствам се предаден от президента и държанието му, когато връчваше мандата ", посочи представителят на Движение за права и свободи.

 

Според него с дейностите си си през последните години българските политици са унизили активността на службите.

 

" Нека ги оставим на независимост, да бъдат политически самостоятелни и да работят за ползите на страната. България губи своя интернационален престиж. Вярвам на новото държавно управление. Нека да не бъдат залог на политиците и посредством тях да бъдат решавани персонални ползи ", акцентира Дикме.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР