Така сръбският тенисист се доближи само на титла от Рафаел

...
Така сръбският тенисист се доближи само на титла от Рафаел
Коментари Харесай

Джокович към Кирьос: Не съм мислил, че ще кажа толкова мили неща за теб

Така сръбският тенисист се приближи единствено на купа от Рафаел Надал, който има 22 трофея от " Големия шлем " и изпревари Роджър Федерер. Това бе седма купа на Джокович на " Уимбълдън " и четвърта поредна, като би трябвало да се означи, че шампионатът не се състоя през 2020 година поради пандемията от ковид.

Въпреки триумфа Новак ще загуби 2000 точки от актива си, защото на тазгодишното издание на " Уимбълдън " не се присъждат точки поради наказването за недопускането на тенисисти от Русия и Беларус. Той ще се смъкне до седмо място в ранглистата на АТР.

" Искам да поздравя всички - подавачи, съдии. Знаете, че имаме сложни отношение. Публиката бе необикновено тези 2 седмици. Не чаках да играя край, целият ми тим сме доста изтощени. Заслужавам дълга отмора. Може би няма да бъда повече в тази позиция, само че не мога да бъда сигурен ", сподели Кирьос, който излезе за награждаването с алена шапка срещу разпоредбите и още веднъж ще бъде санкциониран.
 Джокович укроти Кирьос и покори Джокович укроти Кирьос и покори "Уимбълдън " за четвърти следващ път
" Ти сподели за какво заслужаваш да бъдеш един от най-хубавите играчи в света. Тази настилка ти пасва доста. Наистина те почитам доста - ти си приказен състезател, необикновен гений. Никога не съм си мислел, че ще кажа толкоз благи неща за теб ", обърна се спечелилият към достойния си противник.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР