Така ще ви бъде по-лесно да разберете какво се е

...
Така ще ви бъде по-лесно да разберете какво се е
Коментари Харесай

Руски журналист: Как по-лесно да разберем какво се е случило в Буча

Така ще ви бъде по-лесно да разберете какво се е случило в Буча.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3887
Това декларира известният съветски публицист, ефирен водещ, продуцент, сценарист и режисьор Александър Невзоров в своя YouTube канал. Ето какво още споделя той за зверствата в Буча:

" Тази седмица цялото въодушевление на Кремъл беше развалено от Буча, само че тези простаци в Кремъл бяха предупреждавани, че единственото, което ще завоюват в Украйна ще бъде статуса на военнопрестъпници. Друго там не ги чака. Още преди експертизите и сателитните фотоси аз споделих, че видеоматериалите от Буча са същински. А за какво? Ами тъй като аз доста добре познавам войните. Образно казано, Буча има във всяка война. Това е неизбежно. Защото всички войни са формирани от едни и същи елементи - мародерство, изнасилвания, лайна, дизелово гориво, разстрели, грабежи, трупове и малко пукотевица. Това са продуктите за супата, от която се вари всяка война. По различен метод не се случва.

Руската аудитория с възгласи „ Фейк ” изпопада в безсъзнание. Разбираемо е, че тя е възпитана от подправения руски кинематограф и шедьовъра на пропагандата за Василий Тьоркин. Тя е била уверена, че всеки различен може, само че съветският боец не е кадърен на такива неща. 

Добре. Моля да разгледаме действителните същински записки на съветските ветерани от Втората международна война. Може да вземем доста - Никулин или орденоносеца Рабичев - два пъти джентълмен на медал „ Отечествена война ”. Има и „ Червена звезда ” и други Мемоарите на Рабичев са издадени. Те са в свободен достъп, не са неразрешени, не са оповестени за екстремистка литература. Моля, в случай че желаете да узнаете държанието на съветския боец, четете. Аз мога да прочета два-три фрагмента от тези изцяло публични ветерански записки.

В своята книга „ Войната ще опрости всичко ” Рабичев в детайли разказва държанието на бойците на Съюз на съветските социалистически републики в освобождаваната Германия - тези същите воини освободители. Цитат:  " Нашите танкисти, пехотици, артилеристи, свързочници, са изтикали в канавките немските бежанци, с цел да освободят пътя. Там са наблъскани каруци с мебели, куфари и чанти и коне. Изблъскали са встрани старците и децата и не запомнили за дълг и чест и за отстъпващите без пердах немски елементи, с хиляди са се нахвърлили върху дамите и девойките. Жени, майки и техните дъщери лежат отляво и отдясно на шосето и пред всяка от тях стои хилеща се армада от мъжаги със свалени панталони. Облените в кръв и губещи схващане се извличат встрани, а хвърлящите се на помощ техни деца се разстрелват. Хилене, ръмжете, крясъци и стонове! А техните командири, майори и полковници стоят на шосето. Някои се подсмихват, а някои дирижират. Потресен аз седнал съм в кабината на камиона, а моят водач Демидов стоеше на опашката. Този полковник, който дирижираше не устоя и също сваляйки гащи застава на опашката. А майорът отстрелва мятащите се в нервност очевидци деца и старци. До хоризонта, сред обърнатите каруци с багаж са труповете на дами, деца и старци. Ние отпътуваме. Получили сме заповед да се разположим за нощувка ”. Тук ветеранът разказва във всяка стая труповете на деца, старци и изнасилени убити дами. След това следва изложение на сцена от обезчестяване на две девойки. Слушайте, това са записките на ветеран-орденоносец.

Цитат: „ На стъпалата на къщата стои майор А., двама сержанти са извили ръцете и са навели две девойки, а отсреща е цялата щабна армейска прислуга - водачи, ординарци, писари. И се командва да се заловен девойките за ръцете и краката, поличките и блузките да се смъкват, да се застане в две редици. Да се смъкват коланите, гащите и отляво и отдясно - започвай! А по стълбището тичат и се подреждат в строя моите свързочници, моя взвод. А двете девойки лежат, ръцете им са стиснати като в менгеме, устите са запушени, краката са разтворени. Те към този момент не пробват да се освободят от ръцете на четиримата сержанти, а петият раздира на части техните роклички, блузки, сутиени и гащички. От къщата избягаха моите телефонистки - смеят се и псуват. А редиците не понижават, едни се качват нагоре, други се спускат. Около мъчениците към този момент има локви кръв, а измежду редиците хиленето и псувните нямат край. Момичетата са в безсъзнание, а оргията продължава. Ето, надига се последния и на двата полутрупа се нахвърлят сержантите. Майор А. вади от кобура Наган и стреля в окървавените усти на мъчениците, след което сержантите ги извличат ”.

След това Рабичев разказва по какъв начин обследва немска къща и на всяко от трите кревати лежат мъртви дами с разтворени крайници и бутилки. Цитат: „ Да предположим, че са ги изнасилили и простреляли. Възглавниците са прогизнали от кръв. Но от кое място е това предпочитание да им натикат бутилки. Нашата пехота, нашите танкисти са селски хора, всеки от тях в родината има семейство, майки и сестри. Аз разбирам в случай че убиеш в пердах. Иначе ще убият теб. Но това тук е някаква ужасна садистична игра. Някакво състезание кой повече бутилки ще им натика. И това е във всеки дом. Не, това не сме ние, армейските свързочници. Това са пехотинците, танкистите, артилеристите. Те първи са влезнали в тези домове ”. 

Всичко останало е в този дух. Ето ви записките на ветерана орденоносец. Моля, всичките ви искания за разрушените илюзии за съветските бойци не насочвайте към мен, а към ветераните от Втората международна война, към съветските орденоносни ветерани. Най-любознателните могат да прочетат тези и други записки и да се сбогуват с илюзиите за това, какво могат и какво не могат съветските бойци. Така ще ви бъде по-лесно да разберете какво се е случило в Буча. Рабичев са го подлагали на критика, само че са го подлагали на критика за ненужно натуралистичното изложение и никой за всичките тези години, които са минали от Втората международна война, не го е подлагал на критика и не го е опровергал всъщност. Нито него, нито всички други, които са описвали действителното държание на бойците от сталинската войска ".

Цялото изявление на Александър Невзоров може да видите във видеото по-долу: 

Превод Александър Кръстев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР