Така се шофира!?! Опасен на пътя. Пост, озаглавен именно по

...
Така се шофира!?! Опасен на пътя. Пост, озаглавен именно по
Коментари Харесай

Шофьор на смолянска кола нажежи мрежата: Дръпнал ли е няколко грозданки, или просто така си кара?

" Така се кара!?! Опасен на пътя ". Пост, озаглавен точно по този метод, провокира оживена полемика във Facebook, видя Plovdiv24.bg . Видеото е снимано на пътя Пловдив-Смолян.

На фрагментите се вижда лек автомобил " Лада ", който по време на придвижването си постоянно навлиза в насрещната лента. Кадрите провокираха голям брой мнения - част от хората не видяха нищо неправилно, друга обаче изрично осъди държанието на водача на колата.

Ето и една доста дребна част от мненията в обществената мрежа: 

- Разбирам, че коментирате случая като " драматичен ", само че по-трагично е това, че вместо да се опитате по някакъв метод да го спрете, Вие вършиме клип и най-нагло му се присмивате. След като не можете да му свирнете и да го спрете, за какво не подадохте сигнал на 112, че криволичи и прави причина за ПТП. Напълно уверена съм, че още преди Чепеларе на бензиностанцията щяха да го чакат с дрегер в ръка. Но Вие вместо да постъпите човешки, се подигравате с индивида. Най-лесно е да извадите телефона си и да снимате. И в последна сметка какво постигнахте от качения клип? Абсолютно нищо!

- Нито е пийнал, нито дрогиран, просто си кара по този начин. Ако прочетете деликатно предходни мнения на негови познати и комшии, ще видите какъв брой тъжби и сигнали има

- Аз не видях нищо неправилно, напълно обикновено си се разминава с колите насреща, сече завоите, снимащите не могат да го изпреварят и тогава дайте да го качим във фейсбук...

- Явно е дръпнал няколко грозданки!

- Той индивидът си се е прибрал жив и здрав, те го направиха звезда

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР