Така председателят на парламента Цвета Караянчева коментира коремното набиране, което

...
Така председателят на парламента Цвета Караянчева коментира коремното набиране, което
Коментари Харесай

Караянчева за коремното на Радев: Няма нищо лошо в спорта

Така ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева разяснява коремното набиране , което президентът Румен Радев направи предходната седмица при визитата си в бригада "Специални сили " в Пловдив.

"Ние като парламентаристи, също гледаме да работим оптимално интензивно, с цел да сме потребни на българските жители ", добави тя, представена от "24 часа ".

Караянчева посети елитната част, с цел да участва на формалното отбелязване на 75-годишнината от основаване на Парашутната тайфа, чийто правоприемник е военното формирование.

След като президентът показва добра физическа форма, въпреки да беше с формален костюм, водачът на партия "Глас национален " Светослав Витков също направи коремно набиране. С видео във Facebook от своето осъществяване той даже провокира същото да направи и министърът на защитата Красимир Каракачанов, който е труженик на връщането на казармата.

Той обаче отвърна, че няма да одобри предизвикването, тъй като не е в добра форма и може да направи единствено половин коремно.

"Човек би трябвало да поддържа форма, само че когато имаш време да вървиш по фитнес зали, можеш - аз нямам време. А пък господин Витков, в случай че ме предложения да се надпиваме с бира – той е експерт в тая област, и там няма да приема, тъй като не мога толкоз да пия ", добави вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР