Българите се отправят към урните за шестите си парламентарни избори

...
Българите се отправят към урните за шестите си парламентарни избори
Коментари Харесай

Ройтерс: Българите гласуват на шестите си парламентарни избори за три години

Българите се насочат към урните за шестите си парламентарни избори за три години, оповестява организация Ройтерс. Според анализатори, малко евентуално е вотът да докара до устойчиво държавно управление, което да постави завършек на продължителната политическа неустойчивост и да деблокира икономическите промени.

Последните изследвания на публичното мнение демонстрират, че никоя партия няма да завоюва болшинство, подготвяйки почвата за нов кръг от съдружни договаряния, откакто гласуването завърши, отбелязва организацията.

Избирателните секции отвориха в 7.00 часа сутринта и ще затворят в 20.00 часа. Екзитполовете би трябвало да бъдат оповестени незабавно след затварянето на изборните секции. Първите частични резултати се чакат към среднощ.

България се нуждае от интервал на устойчиво, добре функциониращо държавно управление, с цел да форсира притока на средства от Европейски Съюз и да я тласне към приемане на еврото и цялостно присъединяване в Шенгенското пространство с отворени граници на Европа, показва Ройтерс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР