Така необходими добри новини за феновете на HMD и Nokia,

...
Така необходими добри новини за феновете на HMD и Nokia,
Коментари Харесай

Първата партида Nokia X6 се разпродаде за 10 секунди

Така нужни положителни вести за почитателите на HMD и Nokia, идващи от Китай: новоразкритата Nokia X6 бе пусната за продажба през днешния ден за първи път в Китай и бройките се изчерпаха за 10 секунди . Това бе обявено от формалния акаунт на Nokia Mobile в китайската мрежа Weibo.Следващата ликвидация е планувана за 30 май. Телефонът регистрира към 700 000 регистрации, тъй че сигурно е генерирал огромен интерес и възможностите запасите да продължат да са налични доста по-дълго са минимални.
Наскоро импровизирано бе доказано, че Nokia X6 ще бъде налична и в международен мащаб. HMD организира Twitter анкета за това какво почитателите на Nokia мислят за концепцията за стартиране на Nokia X6 в международен мащаб. И те не разочароваха, като 92% поддържаха това.

Nokia X предлага 5.8-инчов 19:9 LCD екран с резолюция 2280х1080 пиксела, осемядрен чипсет Snapdragon 636, слот за памет и батерия с потенциал 3060 mAh, която поддържа Quick Charge 3.0. Основната камера е двойна със датчици с резолюция 16 и 5 мегапиксела, а цената на парата в Китай стартира от 1299 юана (173 евро).


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР