Така коментира предстоящите консултации между ПП и ГЕРБ депутатът от

...
Така коментира предстоящите консултации между ПП и ГЕРБ депутатът от
Коментари Харесай

Владислав Панев, ДБ: Трудно виждам БСП като потенциален партньор

Така разяснява идните съвещания сред Политическа партия и ГЕРБ депутатът от „ Демократична България “ Владислав Панев по Българска национална телевизия. По думите му болшинството от партиите са в предизборна акция. 

 

Ние считаме, че настоящето състояние не е положително за България. Харчим парите, вместо да ги влагаме мъдро. Липсата на парламентарно болшинство води до безотговорни решения. Ние сме за държавно управление, което е прореформаторско настроено, само че не виждам такова в този парламент.

 

Всички би трябвало да създадем взаимни отстъпки, които не трябва да минават избрани граници. Ние няма да подкрепим държавно управление с първия мандат. За втория зависи от „ Продължаваме промяната “. Надявам се да се реализира единодушие от депутатите за решение на рецесиите, в които се намира България, означи Панев.  Според депутатът от „ Демократична България “ има възможност ГЕРБ да поддържат държавно управление на малцинството с втория мандат. 

 

Панев посочи, че занапред предстоят диалози кои партии биха влезнали в държавно управление на малцинството. И добави, че мъчно вижда Българска социалистическа партия като евентуален сътрудник. 

Той разяснява и тематиките в дневния ред на изключителното Народно заседание на следващия ден. 

Утре ще гледаме в пленарна зала и ще вземе решение за енергийните обезщетения. Ние от „ Демократична България “ ще предложим решение, което хем да компенсира компаниите, хем да ги стимулира за вложения. Ще предложим по-големи обезщетения, против ангажимент за вложения в енергийна успеваемост, сподели Панев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР