Така както Първата световна война получи продължение, Battlefield 1 също

...
Така както Първата световна война получи продължение, Battlefield 1 също
Коментари Харесай

Battlefield V ще последва Call of Duty във Втората световна война

Така както Първата международна война получи продължение, Battlefield 1 също ще има правоприемник тази есен. Официалното му име е Battlefield V , въпреки че шутърът се създава от ЕА с кодовото вътрешно наименование Battlefield 2. Звучи объркващо, само че абстрахирайки се от това, в този момент научаваме, че Battlefield V ще върне поредицата в годинита на Втората международна война, както това направи предходната есен Call of Duty.

Последната Battlefield игра, която ни придвижи в този исторически интервал, бе излязлата през 2009 година Battlefield 1943.

Новата игра е изцяло ново независимо заглавие, а не римейк на Battlefield 2 от 2005 година И да, думата Battlefield се повтаря много в тези редове.

Battlefield I се оказа огромен триумф за ЕА, продажбите ѝ бяха по-бързи от тези на Battlefield 4 и към декември предходната година играта имаше 25 милиона играчи. Втората международна война обаче връща притегателната си мощ за гейминга, както ни сподели триумфа на Call of Duty: WWII предходната есен. Тази игра се оказа най-продаваната в поредицата, откогато тя доближи върха с Black Ops II през 2012 година

Наскоро имаше слух, че поредицата Battlefield ще продължи с трета игра от серията Bad Company, само че към този момент това остава неразбираемо. Battlefield: Bad Company се роди на PS3 и Xbox 360 и съставлява по-хумористичен и адреналинен прочит на военната тематика.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР