Така изглежда шасито на Audi R8 Още по темата Tesla

...
Така изглежда шасито на Audi R8 Още по темата Tesla
Коментари Харесай

Porsche и Audi разработват обща платформа за електрически автомобили

Така наподобява шасито на Audi R8

Още по тематиката
Tesla предизвести, че разноските й може да се усилят през 2018 година

Компанията ще се придържа към задачите си за произвеждане на Модел 3 и заяви, че чака да генерира облага " по някое време тази година "
8 фев 2018
Германският авто бранш беше ударен от скандал с опити върху хора и маймуни

Volkswafen, Daimler и BMW са финансирали проучвателен институти за опитите, в този момент се разграничават от дейностите им
30 яну 2018 Дъщерните компании на Volkswagen - Audi и Porsche, работят по взаимен план за създаването на обща платформа за произвеждане на електрически коли. Целта е фирмите да понижат разноските си и по едно и също време с това да оказват помощ за развиването на технологията, оповестява Reuters.

Главният изпълнителен шеф на Audi Рупърт Стадлер съобщи, че " до 2025 година основаването на този вид артикули ще ни коства едвам едноцифрена милиардна сума в евро ". А неговият сътрудник от Porsche Оливър Блум добави, че поотделно разноските на двете компании в тази посока биха се нараснала с 30%.

По предварителни данни за осъществяването на плана двете компании ще наемат спомагателни разработчици, като Audi възнамерява да даде работа на нови 550 експерти, а Porsche – на 300. Крайният резултат би трябвало да е основаването на платформа за произвеждане на разнообразни модели електрически автомобили. Тя би трябвало да е подготвена през 2021 година

Заедно напред

В момента множеството представители на автомобилния бранш се водят по максимата " основаване на колите на бъдещето ". На този декор акцентът се поставя върху пробиви в областта на автономността на колите и прекосяването от бензин и дизел към различни източници, основно електрическа енергия. Именно по това отношение основаното от Audi и Porsche партньорство цели да зададе " стремежи курс " в вероятност, като в тази връзка Стадлер означи " две глави мислят по-добре от една ".

Обединявайки експертизата на двете водещи компании в портфолиото на Volkswagen, реализацията на плана ще усили темповете на взаимния напредък и надлежно ще показа действителни резултати по-рано от предстоящото. " Заедно ще напредваме по-бързо по указаната посока, като се възползваме от синергии и оползотворяваме уменията си ", разяснява Оливър Блум, представен от Digital Trends.

Новото съдействие сред Audi и Porsche не е изненада, като се има поради, че имат общ притежател и са работили дружно през годините по моделите SUV. Въпреки кооперацията посред им Audi и Porsche не престават да бъдат две обособени компании и не се чака обединение на марките.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР