Така и така рождените ни дни са само веднъж годишно,

...
Така и така рождените ни дни са само веднъж годишно,
Коментари Харесай

Най-грандиозните рождени дни на света

Така и по този начин рождените ни дни са единствено един път годишно, в реда на нещата е да ги означаваме запаметяващо се, нали? Е, в случай че си мислите, че някакъв елементарен, общоприет ваучър с пияните ви другари е нещо, което се помни, значи грубо грешите. Светът е видял какви ли не грандиозни рождени дни, които и до ден сегашен ехтят в спомените и черните дробове на участниците в тях. Ето и някои от най-епичните:

46-часовият рожден ден

Обикновено рожденият ден трае 24 часа. Германецът Свен Хагемайер взема решение да разбие това факсимиле и си прави 46-часово празненство. Как? В деня, в който чества, се качва на аероплан за Нова Зеландия и оттова лети за Хонолулу. С това свое деяние той " връща " часовника си с 20 часа обратно, с цел да може да чества още. Впрочем Хагемайер получава и документ за връх на Гинес за най-дълъг рожден ден.

Егоцентричното празненство на Саймън Кауъл

Когато имаш прекалено много пари, нормално ги пръскаш за нелепости. За 50-ата му годишнина Кауъл пръска над 1.5 милиона $.

Тематично Playboy празненство

Навършването на 18 години е значим миг в живота, в случай че си американец. Можеш да гласуваш, можеш да се изнесеш от родната къща и да умреш за страната си. Единственото нещо, което не може да правиш, е да пиеш алкохол. Уви, когато Джеф Лейк провежда тематично Playboy празненство за 18-годишната си щерка, той не помни тази дребна детайлност. На купона се изсипват двеста жадни младежи, към които пърхат красиви, секси " зайчета ".

Модно шоу за деца

Китайка взема решение да похарчи хиляди долари, с цел да направи блестящо фешън празненство за рождения ден на... 2-годишната си щерка. За дрешки на Dior, Prada и Louis Vuitton майката пръска 160 000 $. Допълнително заплаща, с цел да наеме хотел в Шанхай, в който да бъде инсталиран фешън подиум. Освен че евентуално е било много кичозно празненство, считаме, че организацията е била тотално ненужна, тъй като рожденичката надали ще си спомня нещо.-->

38-ият рожден ден на Кание Уест

Кание по принцип не си пада по дребните и скромни неща и доказателството е Ким Кардашиян. За 38-ия му рожден ден Ким наема Staples Center в Лос Анджелис, с цел да може обичаният ѝ да поиграе малко баскетбол с известните му приятелчета. Е, няколко баскетболисти от НБА също се появяват. Само наемът е към 110 000 $ .

Най-масовият рожден ден

През август 2014 година Джеймс Тейлър от Мичиган взема решение да провежда рожден ден за другар в фамилната му плантация. Е, надали е очаквал на купона да се появят 2000 души. След като прави събитие във Фейсбук, Джеймс е шокиран, че хората, които ще посетят празненството, са хиляди. В последна сметка помещението е по този начин натъпкано, че никой не може да се движи, а до края на вечерта шестима " посетители " взимат свръхдоза.

Пет празненства в пет времеви зони

Парис Хилтън чества 21-ия си рожден ден като прави пет празненства в пет дни в Лондон, Лос Анджелис, Лас Вегас, Токио и Ню Йорк. Гостите ѝ пътуват с нея, като тя заплаща по 75 000 $ на човек .

Леонардо ди Каприо на 40

Богатите и известните несъмнено знаят по какъв начин да честват. За 40-ия рожден ден на Лео Soho House в Западен Холивуд е препълнен с манекенки и единствено първокачествен алкохол.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР