Така и не свикнах със стремежа на хората да примитивизират

...
Така и не свикнах със стремежа на хората да примитивизират
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Ужасява ме как за нула време темата за ваксините доби размерите на война

" Така и не привикнах със устрема на хората да примитивизират дебата. Да натъпчат всяка настояща, значима и значима тематика в своята постоянно плашещо примитивна координатна система на фили и фоби, на про и анти, на съпортъри и злобари, и обилно да я залеят със захаросания сироп на страстта си.

Гордо да драснат една линия, да ти опрат револвера в главата, и да те принуждават да избереш страна, без да ти оставят място за размисъл, за подозрение, за други възможности, за отворена врата. Да фетишизират „ гражданската си позиция ”, постоянно криейки зад нея хилава обща просвета или пък слаба осведоменост ", в обществената мрежа Facebook.
 Възраждане: Ваксинацията би трябвало да е доброволна, СЗО не може да взема решение вместо нас Възраждане: Ваксинацията би трябвало да е доброволна, СЗО не може да взема решение вместо нас
Вчера в Народното събрание беше изслушан служебният министър на опазването на здравето – Стойчо Кацаров. В ревюто си министърът с...

" Ужасява ме по какъв начин за нула време тематиката за имунизациите доби размерите на война. Тези дни научих, че мои другари са развалили дългогодишно другарство, братя и сестри не си приказват, разменят се обиди и обети.

Видях с очите си по какъв начин хора, ваксинирали добросъвестно децата си, и постоянно подкрепяли имунизациите, сега са брандирани от техни някогашни другари като „ антиваксъри ”, поради терзанията им във връзка с бързината, с която бяха основани съответно тези ваксини, и желанието им да изчакат.

Аз се имунизирах. Ваксинирах се, тъй като имам слаби бели дробове, няколко тежки пневмонии и сериозен риск за здравето ми. Четох, мислих и взех решение, че рискът от имунизацията е по-малък от риска от заболяване. И при все че, ЗНАМ, че това, с което съм се имунизирала, към момента не е ваксина, а пробен препарат с непроверени все още дълготрайни последици.

И че съм се подписала под декларация, която гласи, че не производителят, а аз нося отговорност за възможни последици от този пробен препарат, в това число гибел. Аз в този момент проваксър ли съм или антиваксър? Не съм доктор, не съм специалист, нямам нито подготовката, нито знанията, с цел да дебатирам умело по тематиката. Седнах, помислих и взех решение за себе си.
 Съединени американски щати се готвят за всеобща наложителна имунизация на държавните чиновници - или всеобщо тестване Съединени американски щати се готвят за всеобща наложителна имунизация на държавните чиновници - или всеобщо тестване
На 29 юли, четвъртък, американският президент Джо Байдън ще оповести условие всички федерални чиновници и всички хора, работещи по до...

Вероятно ще ми кажете „ Няма по какъв начин да сме умерени, тъй като неимунизираните ще убиват останалите ”. Пичове, успокойте се. Ако вие сте имунизирани, рискът за вас е най-малък. Всеки носи глава на раменете си и има право да взима осведомено решение за здравето и живота си. Да, ще има доста умряли, тъй като не са се ваксинирали.

Ще има умряли и след имунизацията - уповавам се напълно малко. Ще има нови варианти, в този момент сме на Делта, а гръцката писменост е дълга. Ще се бодем всяка година. След време е допустимо някои от нас да развият автоимунно или онко заболяване, поради имунизацията. Всичко е допустимо. И това са ФАКТИТЕ. Медицината не е математика, няма вълшебна формула, която да дава 100% несъмнено лекуване.

Опитваме се да запазим здравия разсъдък в тези тежки времена и това е. "

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР