Така че сега те искат да говорят. Моят мениджър за

...
Така че сега те искат да говорят. Моят мениджър за
Коментари Харесай

Когато вашата банка преоткрие случая за човешки контакт

Така че в този момент те желаят да приказват. Моят управител за банкови връзки се свърза и бих желал да насроча диалог. Това може да е нещо положително. Има няколко области, в които несъмнено можем да преминем на идващото равнище. Като начало нямам визия кой е той или тя, което, като се замислите, допуска, че връзката може да свърши работа.

Проблемът е, че стартирам да допускам, че желаеме разнообразни неща един от различен. В текста, предлагащ да се свържем, се споделяше, че банката желае да „ обсъдим услугата си “, което е потребно, защото аз да вземем за пример желая да мога да им се обаждам елементарно и не желая да завършват тримесечните хартиени банкови извлечения, защото съм остарял -достатъчно съвременни, с цел да желаят доказателство за това, което ми дължат. И въпреки всичко чувствам, че те просто желаят да обяснят въображаемите хрумвания, които имат за по-добро бранене на моите спестявания.

Имайте поради, че защото всичко става персонално, може би би трябвало да предложа да се отбия в локалния си клон (който към този момент не е местен), за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР