Тъжно ни е да го кажем, но уви, лятото свърши.

...
Тъжно ни е да го кажем, но уви, лятото свърши.
Коментари Харесай

Реванширайте се на кожата си за лятото!

Тъжно ни е да го кажем, само че уви, лятото свърши. Дори и да е останал един гальовен, горещ спомен от него, той сякаш се изпарява. Предстои един страховит сезон, през който да се любуваме на разходки, лишени от горещини, прелестно лате, есенни листа и още доста красиви неща, за които се сещаме. Но знаете ли и какво следва още? Да се погрижим за кожата си. Често в усилието си да се сдобием с шоколадов загар и да придаваме искра на лицето си с грим напълно забравяме за здравето и благополучието на нашата кожа. Именно през есента е време да ѝ се реваншираме уместно.

Ако ви се случи да се погледнете в огледалото и да сте се сдобили с някой кръговиден и почервенял спомен от излагането на слънце, потта, жегите, маските и всички „ екстри “, които благоприятстват появяването на пъпчици, не се тормозете. Отборът на Edna има решение и за тази обстановка с помощта на избавителния есенен пояс от обичаната Lilly Drogerie в лицето на марката VZK. Да забележим и кои must-have артикули за есента да прибавим в кошницата:

 а Lilly Drogerie

Всяка грижа стартира с вярното разчистване. След като сте завършили с тази процедура, е време за лосиона. Важно е той да е съгласуван със положението на кожата ви. Лосионът на VZK е особено създаден, с цел да бъде в помощ точно на проблематичната и склонна към омазняване кожа. Той съдържа алкохол и е подобаващ за отнасяне освен на лицето, само че и на шията, деколтето и гърба. Защо го обичаме? Той съдържа оптимално съответствие на обичаните ни киселини - алфа-хидрокси и бета-хидрокси киселини (може да ги срещнете постоянно като AHA и BHA), овлажнители и провитамин В17. Добре е да го нанасяте един или два пъти на ден и резултатът няма да закъснее. Здравей, гладка кожа! А за е още по-ефективна грижа комбинирайте с крем за грижа за проблематична кожа от VZK.

 а Lilly Drogerie

Още прочут като 15-милилитрово знамение, кремът е на плодова основа и е обогатен с субстанции с противовъзпалително деяние от натурален генезис. В композиция с лосиона за проблематична кожа, той идва на помощ при лекуването на акне. Препоръчително е да се нанася един или два пъти на ден върху проблематичните зони по лицето, кожата на гърба или деколтето след измиване с хладка вода и разчистване с лосиона на VZK за проблематична кожа. Въпреки че ни е любим точно поради дейните му съставки, заради високата им централизация може да се появи раздразнение на кожата. Ако това се случи, редуцирайте използването му до един път дневно или през ден. Не е целесъобразно излагането на директна слънчева светлина директно след потребление на крема.

 а Lilly Drogerie

Доверете се на тези дребни лепенки, основани точно за проблематичните пъпчици. Както знаете – те обичат да се появяват тъкмо когато минимум ги желаеме. Как работят лепенките? Чрез постепенно освобождение на серия от козметични дейни съставки, които оказват помощ да се успокои зачервяването, породено от бактериалната флора.

Добавяйки тези три незаменими помощника против проблематичната кожа, освен ще почувствате успокоение, че сте се реванширали на кожата си за летния „ тормоз “, а и въобще няма да ви тежи на бюджета. Хайде, бързо към най-близката Lilly Drogerie за тези и още доста други есенни находки.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР