Тъжно е. Убиха една мечта. Това, което ме учудва във

...
Тъжно е. Убиха една мечта

снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Елена Гунчева за „Възраждане“: Тъжно е. Убиха една мечта

„ Тъжно е. Убиха една фантазия. Това, което ме учудва във Възраждане е безпогрешният нюх на водача да маха всички честни и мислещи и да оставя мазните лакеи, които към този момент се трансфораха в злите гении на партията. “ Това написа във фейсбук някогашният народен представител от „ Възраждане “, Елена Гунчева-Гривова.

„ Оставиха интригантите, тези, изкатерили се по гърбовете на съидейниците си, които работеха за избирането им. Оставиха тези, които постоянно ще слушат и в никакъв случай няма да задават въпроси “, написа още тя.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Това, което ме учудва във Възраждане е безпогрешният нюх на водача да маха всички честни и мислещи и да оставя мазните лакеи, които към този момент се трансфораха в злите гении на партията.
Изгониха читави хора или те напуснаха сами, само че остана гелосаният заместител, който постоянно става за смях с дива непросветеност, която демонстрира на трибуната на Народното събрание и с надменно и невъзпитано държание, с което отблъсква освен електората, само че и членове на партията.

Интригите са негова запазена марка, само че той е там. Съчетал женска завист с мъжка мощ. А махнаха Николай Дренчев, който, макар че позволи неточности, въпреки всичко е офицер и честен човек. Махнаха и Арангелов, който му пазеше задните елементи на водача и организираше митингите и защита, когато се постановяваше. А оставиха тъпата Йовка, която заран се ориентира каква да е политическата линия на партията, като преглежда злободневните тематики във фейсбук и едно изречение без неточности не може да напише. Оставиха интригантите, тези, изкатерили се по гърбовете на съидейниците си, които работеха за избирането им. Оставиха тези, които постоянно ще слушат и в никакъв случай няма да задават въпроси.

Въпросът е, че това убива концепцията и остава единствено едно еднолично партийно ЕООД. А всички ние влязохме във Възраждане не поради личността на вожда, а поради концепцията за България, с цел да работим за България, а не за изплащането на ипотеки и пазаруването на парцели. Тъжно е. Убиха една мечта….

Елена Гунчева-Гривова

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР