Тъжна реалност е, че някои хора умират, когато са на

...
Тъжна реалност е, че някои хора умират, когато са на
Коментари Харесай

Работник на круизен кораб обясни какво се случва, когато някой умре на борда

Тъжна действителност е, че някои хора умират, когато са на отмора. Но какво се случва, когато сте посред океана на круизен транспортен съд?

Бивша служителка на круизен транспортен съд описа детайлности по тематиката в своя TikTok акаунт.

Певицата Дара Стар Тъкър, е плавала из Карибите и Средиземно море на круизни кораби преди към 10 години.

„ Бях певица на круизен транспортен съд преди към 10 години и живях на транспортен съд в Средиземно море и Карибите към шест месеца. Чувала съм много истории за крузините кораби. “

Дара споделя, че сътрудниците ѝ са ѝ споделили, че може би четири до 10 души умират на всеки круиз... има доста възрастни хора на корабите и постоянно се стига до покруса.

Круизните кораби са издигнати готови с концепцията, че хора може да починат, до момента в който плават.

Затова всички те имат действителни морги - макар че не се популяризират по явни аргументи. Телата могат да се съхраняват в тях към една седмица.

Адвокати изясняват, че когато някой почине, останките му би трябвало да се съхраняват в моргата, до момента в който круизният транспортен съд стигне до идващото си пристанище, с цел да може тялото да бъде разтоварено от кораба и трансферирано на локалните управляващи.

Но те изясняват, че изваждането на тялото е единствено началото на процеса за тези, които са изгубили някого.

„ След като тялото на пасажера бъде извадено от круизния транспортен съд, зависи от фамилията да уреди тленните остатъци на техния обичан човек да бъдат изпратени вкъщи. Това може да бъде предизвикателство, изключително в случай че тялото на пасажера се намира в далечна непозната страна и може да бъде скъпо без застраховка, “ изясняват още юристите.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР