Тъжна новина просълзи цяла Бразилия. Една от последните победителки в

...
Тъжна новина просълзи цяла Бразилия. Една от последните победителки в
Коментари Харесай

Мис Бразилия почина след операция на сливиците

Тъжна вест просълзи цяла Бразилия. Една от последните победителки в бразилски конкурс за хубост е умряла от затруднения след интервенция на сливиците, оповестява порталът G1.

"Бившата мис Бразилия - Глейси Кореа, е умряла от прекъсване на сърдечната активност и липса на О2 в мозъка, породена от кръвоизлив ", се споделя в отчет на изданието, позовававащо се на съдебномедицински документи.

Miss United Continents Brazil 2018 Gleycy Correia Dead at 27 Days After Tonsil Operation
— E! News (@enews)

Причината за гибелта на 27-годишната хубавица е затруднение след интервенция на сливиците, осъществена преди два месеца, прецизира се още в известието. Пет дни след интервенцията момичето младата жена получила щедро кървене и прекъсване на сърдечната активност.

В болничното заведение, в която била неотложно настанена, тя изпаднала в кома и не пристигнала в схващане до деня на гибелта си.

Семейството на умрялата подава сигнал в полицията, в който се твърди, че лекарите, направили интервенцията, и личният състав на болничното заведение, в която е призната, са показали немарливост, откакто положението ѝ се е влошило.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР