Таблоди номер едно в света - dailymail.co.uk публикува обширен материал

...
Таблоди номер едно в света - dailymail.co.uk публикува обширен материал
Коментари Харесай

„Дейли Мейл” гърми за Динко: „Ислямска държава” дава 50 000 долара за главата на българина, който тероризира бежанци „за спорта”

Таблоди номер едно в света - dailymail.co.uk разгласява просторен материал със фотоси за българина Динко Вълев, акцентирайки на новината, че „ Ислямска страна ” дава Щатски долар 50 000 за главата му. Динко е избран като един самообявил се " ловджия на мигранти ", който провежда банди, с цел да патрулират и преследван незаконни лица, търсещи леговище в България.

„ Динко Вълев, на 29 години, употребява две бронирани транспортни средства за наблюдаване на територия до град Ямбол, наоколо до границата с Турция”, се споделя в материала.

Сайтът отбелязва, че сътрудници от българската национална сигурност са предизвестили мъжа, че е цел на терористите.

Динко в листата с имената, за които ИГ предлага пари за главите им. Терористите са дали въпросния лист на видео и със фотография. Информацията за офертата на ИГ е оповестена на няколко ислямистки уеб страници, за които има сведения, че са финансирани от терористични организации.

Вълев е разказан като " водач на военизиран отряд на българо-турската граница, дружно с десетина други мъже ".

Но Вълев изглеждал хладнокръвен от опасността, и даже е разгласил мнение на своя уеб страница. „ Дават 50 хиляди $ за главата ми, някоя „ Ислямска държава” ги дава. Само това малко ме притеснява”, споделил Динко Вълев.

Мъжът, който се прочу с противозаконните арести на мигранти по границата, ще бъде разследван от Районната прокуратура в София. Проверката ще бъде направена по искане на Българския хелзинкски комитет, който подаде сигнал за „ осъществени закононарушения против лица, търсещи протекция и против публичния и правов ред в страната”. За това обвиняване Динко от Ямбол може да получи от 1 до 4 години затвор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР