Таблетите под управлението на Android, използващи електронно мастило E Ink,

...
Таблетите под управлението на Android, използващи електронно мастило E Ink,
Коментари Харесай

Onyx представи компактния Android-таблет с цветен E Ink дисплей – Boox Tab Mini C за $499

Таблетите под ръководството на Android, употребяващи електронно мастило E Ink, не са доста чести, само че въпреки всичко понякога се пускат и нови модели. Под марката Onyx беше показан компактния модел Boox Tab Mini C с пъстър E Ink екран и относително налична цена за тази технология.

Boox Tab Mini C значително дублира функционалността на Boox Tab Ultra, показан по-рано тази година. Устройството е получило пъстър екран вместо черно-бял и е с доста по-компактен корпус, а също по този начин няма камери.

Новият таблет е оборудван с дребен 7,8-инчов екран и ненапълно наподобява на характерен Kindle, с размерите на iPad Mini. Моделът тежи 264 гр. и е с дебелина 8.3 мм. Дисплеят освен употребява технологията Onyx Kaleido 3 Color ePaper, само че има и стъклено покритие и поддържа потреблението на стилус (идва с 4096 равнища на сензитивност на натиска). Плътността на пикселите на екрана е 300 PPI, разграничителната дарба е 1404 × 1872 пиксела при потребление на екрана в монохромен режим. В пъстър режим, плътността пада до 150 PPI, а разграничителната дарба — до 702×936 пиксела.

В останалите случаи приказваме за елементарен таблет с Android 11, който е получил 4 GB оперативна памет и 64 GB вградена памет, както и незнаен чипсет на Qualcomm. Таблетът има USB Type-C порт за зареждане, както и аудио-изход. Капацитетът на батерията е 5000 mAh. Поддържат се Wi-Fi (2,4 и 5 GHz) и Bluetooth 5.0.

Onyx Boox Tab Mini C към този момент се продава както на уеб страницата на Onyx, по този начин и на други пазари, а цената му в Съединени американски щати е $449.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР